Historie

Als klein manneke was kaasboer Anne Jan al bij zijn vader in het natuurpakhuis te vinden. Op z`n klompjes rende hij achter hem aan om te helpen waar hij kon. De passie voor kaas zat er al vroeg in. En net als bij goede kaas is de passie verder in hem gerijpt. Halverwege de jaren `90, treed kaasboer Anne Jan in de voetsporen van zijn vader, en neemt hij het stokje over. In deze tijd heeft hij enkel nog maar de groothandel. Halverwege de Jaren 90 zet hij samen met zijn kleine zus een markthandel op onder de naam “het kaasvrouwtje” er werden er verschillende dorpen aan gedaan.

In 2012 word “de Grote kaasboer “in Sluis overgenomen. Deze zaak is begin de jaren 70 door Familie de Boer gestart die tevens ook de bedenkers waren van de naam “de Grote Kaasboer”. Rond de jaren 80 heeft Fam .Kamphuis het stokje overgenomen en hebben de beroemde Koe voor de deur geïntroduceerd.

Onze Groothandel is altijd verbonden geweest als leverancier van de heerlijke natuur gerijpte kazen. Het is een fantastische winkel waar Anne Jan en zijn dames vol passie de lange kaastraditie met veel kaasplezier voort zetten.